Direct naar:

Faq

The rolling chef

Geniet van een diner bij u op locatie

Maak een speciale gelegenheid nóg specialer door ultiem te genieten op de plek waar u zich comfortabel voelt en scoor punten bij uw genodigden. Het bouquet zal uw smaakpapillen verrassen tijdens een Asain style diner, bereid bij u op locatie. Tot en met het dessert bent u met uw gasten onder elkaar en ontzorgen wij u volledig.

Een prive chef aan huis

Is dit iets voor mij?

Vraagt u zich af of een chef bij u op locatie laten koken wel iets voor u is? Ga ik voor een gangen menu of laat ik mij verassen door de chef tijdens een shared dining. Is de keuken wel geschikt voor het aantal personen? Of wilt u inzicht in de kosten? Vraag een offerte aan en omschrijf al uw wensen zodat wij u het beste kunnen adviseren.

menu diner

Gangen diner

Per periode ontwikkelt The Rolling Chef een prachtig, smaakvol en bijpassend gangenmenu samen. Over meerdere rondes ervaart en proeft u wat kwaliteit is. Bijvoorbeeld een Aziatisch soepje om mee te starten, heerlijke tatakis als voor/tussen gerecht en natuurlijk de beste sushi; deze wordt gerold waar u bij staat. Het water loopt u in de mond. Het hoofdgerecht is altijd een hoogstaand stukje koken met een mooi stuk vlees of vis. Om de avond af te sluiten mag het dessert niet ontbreken. Hierbij toosten wij gezamenlijk op een mooie avond met een koud glaasje Limoncello van The Lemon Spirit.

specialiteit van de chef

Shared dining

The Rolling Chef is gespecialiseerd in het trendy concept van shared dining. In plaats van hetzelfde gerecht per ronde te serveren, worden gasten aangemoedigd om een verscheidenheid aan gerechten te delen en te proeven. De chef bereidt gedurende de avond heerlijke Aziatische gerechten, inclusief sushi rolls om te delen. Als gasten voorkeuren of dieetwensen hebben, kunnen zij deze vooraf aan de chef doorgeven. In tegenstelling tot een traditioneel menu met meerdere gangen waar gasten misschien maar 2 of 3 verschillende sushi soorten proeven, biedt shared dining ongeveer 6 verschillende rollen. De tafel is gevuld met kleine gerechten die gedurende de avond worden aangevuld. Om de avond in stijl af te sluiten, worden gasten getrakteerd op een grand dessert met een verscheidenheid aan hartige, zoete en fruitige gerechten om aan alle smaken te voldoen.

Prijzenoverzicht

borrel - dining style

Walking Diner

Is uw gezelschap te groot om aan tafel te zitten of staan alle gasten op uw gelegenheid? Dan is een walking diner ideaal. Verdeeld over meerdere rondes bereiden en serveren wij onze gerechten aan u uit terwijl u en uw gezelschap gewoon blijft staan. Kleine, maar goed gevulde gerechten zoals een beef truffel rol of een tuna taco die uw smaakpapillen zal laten ontploffen. De meeste gerechten in een walking diner zijn makkelijk te consumeren doordat u geen groot bestek nodig heeft. Ook hoeft u vaak niet te snijden en serveren wij het op kleine bordjes.

Luxe hapjes

canapé of wraps

Canapés zijn luxe hors d'oeuvres die bestaan uit een klein stukje brood bedekt met hartige toppings zoals huisgemaakte filet americain, zalm of brie. Ze worden gemakkelijk tussen de vingers gehouden en in één of twee happen gegeten. Daarnaast bieden wij huisgemaakte wraps aan, gemaakt van tortillavellen gevuld met toppings naar uw keuze. Onze canapés en wraps worden in meerdere rondes geserveerd door ons vriendelijke personeel op grote plateaus, zodat u kunt genieten van uw evenement zonder zich zorgen te maken over het serveren van eten. We bieden u de vrijheid om canapés en wraps naar wens te combineren. Ons personeel legt graag uit wat er op het plateau ligt en zorgt ervoor dat uw gasten een geweldige ervaring hebben.

FAQ

Veelgestelde vragen

Zorgt u ervoor dat wij de benodigde werkruimte tot onze beschikking hebben, zoals de keuken, het keukenblad, het fornuis en de eettafel waar u aan gaat zitten, dan verzorgen wij het complete diner. Van de boodschappen tot aan het benodigde servies.

Op de dag van het diner zijn wij altijd ruim op tijd aanwezig om ons goed voor te bereiden alvorens de gasten arriveren. Wij brengen het restaurant-gevoel naar u toe. Bijna alle te serveren gerechten worden in uw bijzijn à la minute bereid. Wij nodigen u graag uit om in uw eigen keuken mee te kijken hoe wij te werk gaan.

Onze gastheer of gastvrouw ontneemt u alle zorgen. Blijf vooral lekker zitten, schenk de aandacht aan uw genodigden en geniet. Vol trots, met een duidelijke uitleg en een vriendelijke glimlach vertellen wij bij het uitserveren uit wat voor smaakvol gerecht er is gecreëerd. Het spreekt voor zich dat wij na het diner de afwas doen en dat uw keuken brandschoon is bij vertrek. 

Zoals gezegd, het gaat om u, niet om ons. Zijn er bepaalde wensen door bijvoorbeeld allergieën? Laat het ons tijdig weten. Tot op zekere hoogte is alles mogelijk en doen wij ons best om voor al uw gasten het beste te bereiden.

Wij verzorgen het servies zoals het bestek, servetten en de borden. Gecombineerd met wijn of cocktails? Dan verzorgen wij ook de glazen. De rest van de tafelaankleding laten wij aan u zoals het tafelkleed, de kaarsen, bloemen en placemats. Tegen een kleine meerprijs nemen wij ook dit graag uit handen. Natuurlijk geheel in thema kleuren van de gelegenheid en naar uw voorkeur.

Als u hiervoor kiest, ontzorgen wij u volledig doordat de glazen en de service vanuit ons worden verzorgd. Afhankelijk van uw keuze schenken wij bij elke gang een bijpassende drank of kunt u onbeperkt genieten. Wilt u hiernaast nog frisdrank, bier of water, dan laten wij dit in principe aan u, maar schenken het met alle liefde aan u uit, zodat u kunt blijven zitten.

Drinkt niet iedereen wijn of cocktails, dan horen wij dit graag en overleggen wij samen met u de beste optie.

Het diner start gemiddeld rond 18:30 – 19:00 uur. Wij hebben de avond voor u gereserveerd en nemen dan ook alle tijd om u in de watten te leggen. Natuurlijk afhankelijk van hoe snel iedereen eet, duurt een diner + dessert gemiddeld 2,5 tot 3 uur. Bij een walking diner of bij de luxe hapjes spreken wij met u een tijdsindicatie af van wanneer wat wordt geserveerd.

Wij begrijpen dat het met een grotere groep soms lastig inschatten is en dat het voorkomt dat niet iedereen alles kan en mag eten. In goed overleg met de chef zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. Het is belangrijk dat u dit van tevoren aangeeft.

Let's talk about your event!

Organiseert u een feest, partij, borrel of ander event? Bij Great Feeling Events bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen u van van A tot Z. We denken graag mee, passen ons aan en houden het persoonlijk.